BRUILOFT

DaanModern vind het fantastisch om op een bruiloft te draaien en ze heeft dan ook al meer dan 15 jaar ervaring met het draaien op het feest van de liefde. DaanModern zal altijd meedenken en tips geven, zodat de bruiloft onvergetelijk wordt.

 Haar aanpak is als volgt:

  • Een uitgebreid gesprek van ongeveer een uur. Dit kan zowel telefonisch als live. In dit gesprek bespreken we de muzikale voorkeuren, de eventuele eerste dans, het gooien van het bruidsboeket en de voorkeursnummers. Denk aan zo’n 5 á 10 nummers, die beslist gedraaid moeten worden.
    We bespreken de Achtergrond van het bruidspaar en de gasten, zodat er een duidelijk beeld ontstaat op welk publiek Daanmodern zich richt.  We gaan in op de logistiek van het feest: Of er stukjes en speeches gedaan worden en op welk tijdstip dit het beste zou kunnen plaats vinden. Dit gesprek in inbegrepen bij de gage.
  • Bepalen van de Apparatuur. We bedenken wat hiervoor zijn de beste mogelijkheden zijn. Alle apparatuur kan worden ingehuurd, vervoerd en opgebouwd via DaanModern, maar ze kan ook gebruik maken van een vergelijkbare set van de desbetreffende zaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s